Ndertim i faqeve web & Zhvillim aplikacionesh Web

Dezajn Responsive

Pafundesi ngjyrash

Kodim i paster

Website eCommerce

Rreth nesh

BSDev u krijua për tju dhënë një zgjidhje imazhit tuaj online.Ne synojmë të krijojmë faqen web apo aplikacinon e duhur për cdo klient.Ne ju mundesojmë që të këni një faqe web, e cila mos të jetë vetëm estetikisht e bukur por që të plotësoj nevojat tuaja dhe te audiences tuaj.Synimet tuaja janë të rëndësishme për ne dhe ne punojmë për të krijuar imazhin perfekt për cdo nevojë!

Sherbimet Tona

Ofrojme sherbime te ndryshme ,nga ndertimi nje faqe web te re ,si dhe modifikimi i nje faqeje ekzistuese.

Të lehta në përdorim

Aplikacionet dhe faqet web jane te lehta ne perdorim dhe te pajisura me sistem menaxhimi.

Punojnë kudo

Ne kompjuter, ne smartphone, ne tablet apo cdo pajisje tjeter.

Hostim cilësor

Ofrojme sherbim hostimi per website,aplikacione web apo dhe email kompanie te nje perforamce te larte.

Performancë e lartë

Kodet e aplikacioneve tona jane te optimizuara qe te ekzekutohen pa vonesa.

Services